Met grote verslagenheid meldt de VVVB het plotse overlijden van haar voorzitter, Dirk Vermeulen. Geboren te Wilrijk op 19 maart 1958 en plots van ons heengegaan te Malle op 15 juli 2019.

Ons diepste medeleven aan zijn familie, vrienden, collega’s en kennissen.
Als vereniging zullen we het werk verder zetten, met Dirk steeds in onze gedachten.

Rust zacht Dirk!

Dirk Vermeulen

Klik om toegang te krijgen tot RK-Vermeulen.pdf

https://www.demeyeruitvaart.be/dirk-vermeulen/

Dirk, jij was voor onze vereniging voor bedrijfsverpleegkundigen, VVVB, een rots in de branding.

Jarenlang was je voorzitter, onvermoeibaar, enthousiast. Niettegenstaande dat je zelf werkzaam was als preventieadviseur, vooral in de domeinen veiligheid, arbeidshygiëne  en ergonomie, probeerde je de verpleegkundige in de bedrijfsgezondheidszorg op de kaart te zetten.

Je werkte mee aan de opstelling van het  profiel -bedrijfsverpleegkunde en zocht mee naar de gepaste opleiding. Geen werkgroep, geen afstand, geen congres was je te veel. Daardoor creëerde je een enorm netwerk van medewerkers binnen het domein Welzijn.

Je stond mee aan de wieg van de Belgische en ook van de Europese vereniging voor bedrijfsverpleegkundigen respectievelijk Befohn & Fohneu . Op menig Europees congres vertegenwoordigde je de VVVB.

Zelfs in je vrije tijd was je bezig met onze vereniging. Hoeveel voordrachten, studiedagen heb je ingeleid in jouw ongedwongen, rustige stijl?….We zijn de tel kwijt geraakt.

We herinneren jou als een fijne collega, gedreven  en behulpzaam, met een groot hart voor je gezin, trots op je kinderen en kleinkinderen.

Hartelijk dank voor al die fijne jaren, voor het gastvrij onthaal op Cepa, voor je steun, je raad, je luisterend oor.  Vol goede moed zetten we jouw werk samen verder …met al de fijne herinneringen. We missen je nu al!

Dirk, nog een laatste groet van al jouw collega’s, waar ook ter wereld!